Binance Smart Chain-project TurtleDex trekt het tapijt aan zijn gebruikers en steelt $ 2,5 miljoen | CryptoSlate

2021-11-17 09:09:47 By : Ms. Mia Yuen

Verdien tot 12% APY op Bitcoin, Ethereum, USD, EUR, GBP, Stablecoins en meer.

Het protocol maakte 9000 BNB leeg, ongeveer $ 2,5 miljoen, en verwijderde vervolgens zijn sociale-mediaprofielen.

Foto door Cédric Frixon op Unsplash

TurtleDex, een Binance Smart Chain dApp, heeft vandaag zijn gebruikers opgelicht, na de langverwachte lancering.

Jet Fuel Finance, een ecosysteem voor opbrengstlandbouw dat samenwerkte met TurtleDex, bevestigde de zwendel op Twitter. Een gebruiker genaamd @DeFiStalker plaatste screenshots van de omgeleide liquiditeitspools. ApeSwap en PancakeSwap konden geen liquiditeit bieden omdat gebruikers wanhopig TTDX (de native token van TurtleDex) begonnen te verkopen tegen prijzen die bijna nul waren.

Het protocol verwisselde de tokens voor ETH op Binance. Beleggers eisen dat Binance alle portefeuilles bevriest, maar de exchange heeft op dit moment geen officieel commentaar gegeven.

Let op - Het Turtledex (#TTDX) team heeft de exit opgelicht.

We zijn net zo geschokt als iedereen om dit te zien gebeuren.

Bekijk de tweet hieronder van @DefiStalker en help ons de fondsen op te sporen die naar @binance zijn gestuurd #TTDX wordt verwijderd uit Jetfuel. https://t.co/ZUjRmPbrs2 https://t.co/3WvsYSWATg

— Vliegtuigbrandstof BSC ✈️ (@Jetfuelfinance) 19 maart 2021

De gebruiker verklaarde dat "vandaag een trieste dag is voor TTDX-houders", eraan toevoegend dat alle communicatiekanalen inactief waren. De eigenaren van het project hebben onmiddellijk alle gerelateerde sociale netwerken verwijderd.

Gebruikers eisen nu dat Binance geld terugbetaalt aan getroffen gebruikers en alle portefeuilles bevriest. De gemeenschap was geschokt toen TechRate, een analytisch en ingenieursbureau, het project controleerde. TechRate heeft geen beveiligingsproblemen gevonden, maar deze meest recente zwendel heeft geleid tot bezorgdheid over het nut van contractaudits.

#TurtleDex $TTDX s/contract is gecontroleerd door @TechRate1 op 21 februari 2021. Hoewel er geen grote problemen zijn gevonden, stelt het de vraag: wat is het doel van een as/contract-audit? Als ontwikkelaars gewoon liquiditeit naar de dump kunnen halen, stellen we dan wel de juiste vragen? $BNB $BANANA $FUEL pic.twitter.com/L8rxtwpnYo

— DeFi Stalker (@DefiStalker) 20 maart 2021

Dit is niet het eerste gedecentraliseerde project op Binance Smart Chain dat zich terugtrok. Meerkat Finance, een opbrengstteeltpool, werd beschuldigd van exit-zwendel. Het project stal ongeveer 13,96 miljoen BUSD en 73.635 BNB, in totaal $ 30 miljoen gestolen geld.

“BSC-project Meerkat Finance wordt verdacht van ondeugd, het heeft 13,96 miljoen BUSD en de andere 73.635 BNB weggenomen. MKAT beweerde te zijn gehackt en alle bronnen te hebben gestolen. Momenteel kan de projectwebsite niet worden geopend. Dit is misschien wel het grootste fraudeproject in de binance smart chain.”

Krijg toegang tot meer crypto-inzichten en -context in elk artikel als betaald lid van CryptoSlate Edge.

Disclaimer: de meningen van onze schrijvers zijn uitsluitend van henzelf en weerspiegelen niet de mening van CryptoSlate. Geen van de informatie die u op CryptoSlate leest, mag worden opgevat als investeringsadvies, noch onderschrijft CryptoSlate enig project dat in dit artikel wordt genoemd of waarnaar in dit artikel wordt verwezen. Het kopen en verhandelen van cryptocurrencies moet worden beschouwd als een activiteit met een hoog risico. Voer uw eigen onderzoek uit voordat u actie onderneemt met betrekking tot de inhoud van dit artikel. Ten slotte neemt CryptoSlate geen verantwoordelijkheid als u geld verliest met het handelen in cryptocurrencies.

Krijg toegang tot meer crypto-inzichten in elk artikel als lid van CryptoSlate Edge.

Er zijn plannen om een ​​deel van de Bitcoin terug te geven aan de slachtoffers van de hack. De grote zorg is dat Bitcoin zou kunnen tanken als gevolg van een overaanbod dat de markt overspoelt.

Bitcoin ondervond een correctie van 10% op een dag, waardoor de rest van de markt in het rood stond.

Analisten voorspellen een correctie in de prijs van Ethereum (ETH), aangezien grote overdrachten van ETH naar Kraken worden gestuurd.

Bitcoin-ETF's kunnen misschien de enige manier zijn voor instellingen om te investeren in 's werelds grootste cryptocurrency.

De Pulse Bomber-brug naar Pulse Chain komt steeds dichterbij en met de huidige hype rond het nieuwe netwerk maakt het project zich op om een ​​van de eerste migraties te worden.

Heb je een verhaaltip? E-mail [e-mail beveiligd]

Disclaimer: Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacybeleid. CryptoSlate heeft geen banden met of relatie met een munt, bedrijf, project of evenement, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. CryptoSlate is slechts een informatieve website die nieuws biedt over munten, blockchain-bedrijven, blockchain-producten en blockchain-evenementen. Geen van de informatie die u op CryptoSlate leest, mag worden opgevat als beleggingsadvies. Het kopen en verhandelen van cryptocurrencies moet worden beschouwd als een activiteit met een hoog risico. Doe uw eigen onderzoek voordat u investeringsbeslissingen neemt. CryptoSlate is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies opgelopen, beweerd of anderszins, in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud die u op de site leest.

© 2021 CryptoSlate. Alle rechten voorbehouden. Voorwaarden | Privacy